Er zijn eindeloos veel redenen voor een feestje. Ben je afgestudeerd, heb je een nieuwe baan gevonden, ga je trouwen of ben je jarig? Wat de reden ook is, je hebt zin in een gezellige avond met vrienden. Maar niet in een café of restaurant, gewoon lekker thuis. Wij hebben de gouden tip voor je: een cocktailbar huren bij Rising Moon. Met de beste ingrediënten, professionele shakers en unieke cocktails wordt het altijd een geslaagde avond. Cheers!

image1

Gespot op feesten en festivals: de mobiele bar

Kom je wel eens op een festival of feest? Grote kans dat je daar een cocktailbar van Rising Moon hebt zien staan – of er zelfs een drankje hebt gehaald. Rising Moon werkt onder andere samen met de Stadsschouwburg Amsterdam, het Boekenbal, festival VOLTT en de Vondeltuin. Om het feestje compleet te maken bouwen de medewerkers van Rising Moon een mobiele bar op en verzorgen de shakers de lekkerste cocktails. Na afloop wordt de bar ook weer opgeruimd en afgebouwd. Wil je dit bij jou thuis ook laten gebeuren? Dan kun je zelf een cocktailbar huren

Hoe werkt dat, een cocktailbar huren?

Heel simpel. Je vraagt een offerte aan bij Rising Moon en maakt samen met hen een inschatting van het aantal cocktails dat je gasten zullen drinken. Op basis daarvan spreek je een prijs af. Op de dag van je verjaardag, huwelijk, vrijgezellenfeest of themaparty wordt de cocktailbar bij je thuis opgebouwd. Dat is het leuke van een cocktailbar huren: je hoeft er zelf niets voor aan te leveren. De cocktailmakers nemen vers fruit, de benodigde materialen en sterke drank mee. Zelfs als het feest onverwachts langer doorgaat, hebben ze altijd voldoende ingrediënten bij zich.

Redenen om een cocktailbar te huren

  • Geen omkijken naar de bar, dus alle aandacht voor je gasten
  • Cocktails gemaakt van de beste kwaliteit alcoholische en frisdranken
  • Enthousiaste bartenders die jou een topavond willen bezorgen
  • Variatie in klassieke cocktails en unieke ‘signature’ cocktails
  • Te combineren met een dj, cateraar of limonade-expert

Cocktailbar huren in stijl

Rising Moon heeft een breed assortiment klassieke en ‘signature’ cocktails. Daarom kun je zelf aangeven welke drankjes er geserveerd moeten worden aan de cocktailbar die jij gaat huren. Wat dacht je van een heerlijke Moscow Mule met wodka, ginger beer en komkommer? Of, voor een extra feestelijk effect, de Rose Fizz voorzien van rozenblaadjes. Ook kun je de cocktails laten aanpassen naar de setting van het feestje. Denk aan een specifieke kleur, een seizoen, of een Great Gatbsy-thema. Voor meer mogelijkheden, bekijk de brochure van Rising Moon of stuur een e-mail.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail