Het is hartstikke fijn om een tuin te hebben. Maar heb je er ook echt iets moois van gemaakt of is jouw tuin een halve jungle geworden in een paar jaar tijd? Vooral als tuinieren niet je hobby is, kan het lastig zijn om je tuin te onderhouden. In dat geval kun je maar beter een professional inschakelen die het tuinonderhoud uit handen neemt, zoals Van Engelenhoven Bestrating. Dit hoveniersbedrijf uit Amersfoort is gespecialiseerd in tuinonderhoud, ontwerp en aanleg.

Wat doet een hoveniersbedrijf?

Een hoveniersbedrijf, zoals Van Engelenhoven uit Amersfoort, doet meer dan bomen kappen en takken snoeien. Tot het takenpakket behoort ook het verzorgen en onderhouden van gazons, het aanleggen van bestrating en grondwerk, zorgen voor beplanting en bemesting, en nog veel meer. Zelfs het aanleggen van een vijver het plaatsen van een tuinhuis behoort tot de mogelijkheden! Maak daarom snel een afspraak met dit hoveniersbedrijf uit Amersfoort, want zij zijn van alle markten thuis. 

Tuinonderhoud door het hoveniersbedrijf

Tuinonderhoud is belangrijk, maar nog belangrijker is dat het regelmatig gebeurt. Daarom biedt Van Engelenhoven de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Je hebt de keuze uit verschillende opties, zoals een contract voor wekelijks of maandelijks onderhoud, of een bezoek in het voor- en najaar. Omdat het hoveniersbedrijf uit Amersfoort dan geregeld de tuin komt onderhouden, bemesten en beplanten, ben je verzekerd van een goede conditie van de tuin. Uiteraard heeft de hovenier de juiste kennis en materialen in huis voor het aanbrengen van planten, het wieden van onkruid, het schoonmaken van terrassen en het bemesten van de grond.

Hoveniersbedrijf Amersfoort maakt van jouw tuin een thuis

Ontwerp van tuin, verlichting en beplanting

Het onderhoud van de tuin is niet het enige waar je soms hulp bij kunt gebruiken. Wat dacht je van de aanleg van een nieuwe tuin of de herindeling van een bestaand gazon? Het hoveniersbedrijf uit Amersfoort is in staat om alle mogelijkheden van de ruimte in te schatten en met vernieuwende ideeën te komen. De hovenier geeft advies, inspireert en denkt met je mee. Niet alleen als het gaat om de aanleg van een tuin, maar ook bij:

  • Tuinontwerp
  • Beplantingsplan
  • Verlichtingsplan

Voor ieder van deze ontwerpen komt de hovenier bij je langs. Samen bespreken jullie de wensen en mogelijkheden. Misschien wil je een aantal borders in de tuin, of een mooie schutting achterin? Heb je al ideeën over tuinverlichting? Wat je wensen ook zijn, de hovenier gaat ermee aan de slag. Nadat hij de maten heeft opgenomen, maakt hij een ontwerp. Hier kun je nog enkele aanpassingen voor doorgeven en dan volgt het definitieve tuinontwerp. Ben je benieuwd hoe dat voor jouw tuin eruitziet? Vraag dan een offerte aan bij hoveniersbedrijf Van Engelenhoven Bestrating.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail