http://www.rentokil.nl/

Al sinds de jaren vijftig staat de huishoudbeurs garant voor de laatste trends op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, koken en gezondheid. Met maar liefst 350 exposanten, waaronder vele grote topmerken, is het onmogelijk om zonder goedgevulde tassen naar huis te gaan.


Hi_50097-241[1]

Grootste consumentenbeurs gaat weer van start

Dit jaar heeft de Huishoudbeurs een nieuw segment: Happy & Healthy. Hier kun je alles vinden op het gebied van een gezond en gelukkig leven voor zowel body als mind. Boordevol tips & tricks, lezingen, workouts met Carlos Lens en workshops zoals: Lach Yoga, Braingym, Chinese massage en klankschaalmeditatie.

Bang dat je de tofste en hipste merken mist? Nergens voor nodig. Op de 71ste editie van de beurs worden ook de leukste hotspots speciaal voor de jong volwassenen uitgelicht. Negen dagen lang is er weer van alles te doen op het gebied van fashion, beauty, food, health en interieur. Helemaal leuk: er komen dit jaar bekende Bloggers, Facebookers, Instagrammers en Vloggers. Onder het mom ‘Bring your blog/ vlog to life’ delen deze influencers de beste tips en tricks, vertellen ze over hun persoonlijke succesverhaal en staan ze open voor vragen.

Daarnaast zijn er tal van optredens, fashionshows en workshops. Ontdekt worden als model kan ook tijdens The Model Convention. Voorbereiding nodig? Volg een van de catwalk workshops van Mariana Verkerk! En heb je tijd over? Dan krijg je als bezoeker van de Huishoudbeurs ook nog gratis toegang tot onder andere de Negenmaandenbeurs waar je alles kan vinden voor je zwangerschap & baby én het Azië Pasar Malam Festival, waar bezoekers kunnen genieten van oriëntaalse hapjes, drankjes, muziek, dans en modeshows.

Huishoudbeurs in het kort
• De eerste Huishoudbeurs werd gehouden in 1950 en trok 50.000 bezoekers
• Tegenwoordig komen er zo’n kwart miljoen bezoekers naar de Huishoudbeurs
• De gemiddelde bezoekduur is 6 uur
• Het gemiddelde aankoopbedrag is 93 euro

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail