O nee, je sleutel breekt af in het slot van je appartement in Utrecht. Of je trekt de deur achter je dicht en bedenkt dat je sleutel nog binnen ligt. Dan bel je een slotenmaker met 24-uursservice, zodat je snel geholpen wordt.

Buitengesloten? Bel de slotenmaker in Utrecht.

‘Ik zoek een slotenmaker in omgeving Utrecht’

Neem dan even contact op met slotenmaker Nellok uit Utrecht. Bij deze slotenspecialist staat service voorop. Je kunt Nellok 24 uur per dag bereiken voor vragen over hang- en sluitwerk, als je jezelf hebt buitengesloten of als de sleutel is afgebroken in het slot. Bovendien streeft de slotenmaker ernaar om binnen 45 minuten bij je voor de deur te staan en ieder slot schadevrij open te maken. Wil je een prijsopgave of de mogelijkheden bespreken voor een of meerdere nieuwe sloten? Kijk op de website van slotenmaker Nellok uit Utrecht of neem telefonisch contact op.

De slotenspecialist voor regio Utrecht

Slotenmaker Nellok komt binnen 45 minuten bij je langs om je sloten te repareren, open te maken of te onderzoeken. Dit laatste doet hij wanneer het slot is opengebroken door inbrekers. Als hier geen duidelijke sporen van inbraak zijn, dan kan het zijn dat de verzekering niet wil uitkeren. Door middel van forensisch onderzoek kan de slotenmaker dan toch de sporen van inbraak achterhalen. Daarna herstelt de slotenspecialist de inbraakschade en/of vervangt je sloten, zodat jij je snel weer veilig voelt in je eigen huis.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail