Stiekem droom je er al jaren van: een tweede woning kopen in Zuid-Spanje. Waarom ook niet? Het weer is er altijd goed, de mensen zijn vriendelijk en de huizen prachtig. Misschien is dit wel het moment om te kijken wat er daadwerkelijk in Torrevieja te koop staat, want investeren in stenen is geen onverstandige keuze. Laat je wel bijstaan door een Nederlandstalige makelaar om taalbarrières en andere problemen te voorkomen.

‘Waarom zou ik naar huizen kijken die in Torrevieja te koop staan?’

Laten we vooropstellen dat het klimaat perfect is aan de Costa Blanca, waar Torrevieja gelegen is. Omdat het hier altijd aangenaam warm is geniet je dubbel van de mooie omgeving die Zuid-Spanje te bieden heeft. Daarbij is de Costa Blanca weliswaar een zeer druk vakantiegebied, maar jij hoeft je niet in die drukte te begeven. Er staan veel prachtige huizen in Torrevieja te koop net buiten de drukke zones, waar je lekker tot rust komt. Heb je toch behoefte aan een beetje reuring? Zoek dan de gezellige stadskern op van Torrevieja. Hier barst het van de eettentjes en bars. De Costa Blanca heeft dus eigenlijk voor iedereen wat wils en leent zich bij uitstek om een huis te kopen.

Huis te koop in Torrevieja

De toegevoegde waarde van CasaLasDunas

Heb je een huis op het oog dat te koop staat in Torrevieja? Realiseer je dan dat een goede makelaar van groot belang is. De aankoop van een woning vereist namelijk een grondig onderzoek naar eigendomsbewijzen, schulden, legaliteit en nalatenschap. Je kunt daarom beter niet alleen op onderzoek uit gaan. Twijfel je nog tussen een Nederlandse en een Spaanse makelaar? Als je geen Spaans spreekt, is de keus snel gemaakt: neem een Nederlandse makelaar in de arm. Een huis kopen in Spanje vergt nogal wat tijd en niets is belangrijker dan om alles tot in de puntjes begrijpen. CasaLasDunas betrekt je in iedere stap van aankoopproces en zorgt ervoor dat je geen kat in de zak koopt. Want hé, je staat op het punt om je droomhuis te kopen in Torrevieja, dat doe je toch niet iedere dag?

Stap voor stap een huis kopen in Torrevieja

  1. Geef via het contactformulier je wensen en voorkeuren aan voor je droomhuis. Met zwembad? Aan een rustige weg?
  2. CasaLasDunas maakt een persoonlijke afspraak met je, zodat je weet wie er voor jou aan de slag gaat.
  3. De financiële zaken worden afgestemd en er wordt besloten welk type woning bij je past.
  4. CasaLasDunas stelt een bezichtigingsplanning op, op basis van het aantal woningen dat je per dag wilt bekijken en het aantal woningen dat in Torrevieja te koop staat.
  5. Aan het einde van de dag bespreek en analyseer je de bezichtigingen met de makelaar.
  6. Woning gevonden? Je sluit een reserveringscontract af à € 3.000,- en de woning wordt ‘van de markt’ gehaald
  7. Na aankoop ga je om de tafel met CasaLasDunas om de verdere fiscale verplichtingen na te komen.

Niets staat je meer in de weg! Verwezenlijk je droom en koop een huis in Torrevieja met CasaLasDunas.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail